Bondegårds børnepasning tæt på Præstø

Mariehønen er en selvstændig dagpleje lidt uden for Vordingborg og Præstø. Vi skiller os lidt ud fra mængden, ved at vores koncept er baseret på dyr og natur. Selve børnepasningen foregår på en privat bondegård i naturskønne omgivelser. Et sted hvor børnene er tæt på naturen og dyrene. På gården er der ofte dyr som grise, køer, ænder, kaniner og høns. Til at hjælpe med at passe dyrene har vi vores trofaste hund Theodore. Vi er ofte på ture i naturen, da dette er med til at give børnene end god oplevelse og styrke deres motorik.

Børnepasning i Marienhønen er bare så sjovt. Vi søger lige nu nogle nye legekammerater og der er plads til dig fra Præstø. 1 juni 2018 og 1 juli 2018. Skal en af disse være din?

Her er et par billeder fra vores sidste fastelavnsfest i Præstø.
Fastelavnsfest på Præstø

Hver måned kommer Malene, vores faste musikpædagog et smut forbi og spiller og danser med børene. Dette plejer at være at være noget de virkelig ser frem til.

På gården er der altid masser af dyr, som børene elsker at hjælpe med at fodre. Her er f.eks. et par af vores høns.


høns på bondegården som tilbyder børnepasning i præstø og omegn.
Nogle af vores dejlige høns

Hvad koster det at få passet sit barn hos jer

Hos os er egenbetaling for pasning helt nede på 2200 per måned. Dette er inklusiv alt lige fra mad til bleer. I få et tilskud af  Vordingborg kommunen, eller den komme i høre til på 75% I kan læse meget om dette, under menu punktet praktisk information ude i højre side.

Fordele ved privat børnepasning på Præstø?

Ud over adgang til dyr og natur, er der er en del fordele ved at vælge en selvstændig dagplejer frem for en af de offentlige institutioner. Hos os har du en større indflydelse på hvordan dit barn skal passes, og hvilke speciale behov barnet nu engang måtte have. Her er plads til forskellighed, og vi gør meget for at barnet skal trives bedst muligt. Børnene har adgang et stort legerum samt en stor udendørs legerum.
Man faktisk, så vælger flere og flere at få passet børnene privat, frem for en offentlig dagplejeplads. Bare en lille ting, som at der ikke er så stor udskiftning i pædagogerne, færre kommunale nedskæringer osv.

Så bor du nær Præstø og mangler et sted at få passet dit barn, så er du altid velkommen til at ringe på +45 42 33 37 63 og få snak med Tanja eller Ryan.

Et glad barn i privat dagpleje

Se også:
Børnepasning i Vordingborg
Børnepasning i Guldborgsund
Børnepasning i Køng
Børnepasning i Lundby
Børnepasning på Møn